Fotodag o lite tvspel

Jag o Tilde älskar vårat tv-spelande, haha! ;) Vi spelade lite medan vi väntade på att kameran skulle ladda klart och vi var grymma (som vanligt)!
Sen stack vi ut och försökte hitta lite roliga fotoställen.... tyvärr så har vi bott på samma ställe i tio år och vi börjar få slut på idéer :P Vi behöver typ ett niagarafall för att få lite nya bilder... eller så åker vi ut till hästarna eller nåt, jag vet inte! Men ni får se bilderna snaart! :)

Loppis

Kom hem från loppis för ett tag sen, hade varit där sen 10 i morse. Pappa drog med mig för att hjälpa honom sälja massa gammal skit som vi hade när vi var små... Det var väl lite roligt första timman typ och när det kom fram nån söt unge som var helt facinerad av alla leksaker men annars var det lite långtråkigt. Pappa försökte förtvivlat sälja sin träslev till någon som "ser ut som en träslevsperson". Det tyckte jag var kul.

Filmtajm

Nu ska jag se på "Charlies änglar" hihihihihihihi!

Igår, idag...

Igår var vi på stan med hela klassen för att samla in pengar till Afrikas horn- ni kanske mötte några irriterande ungar igår som skramlade med en burk i ansiktet på er? Det var riktigt jobbigt iaf, gick runt med tilde, elin, viktor och anton i flera timmar upp och ner på avenyn, hamngatan, brunnsparken m.m m.m... innan vi förstod att vi hade missat lunchen och att det också var anledningen till att vi var så extremt hungriga. Så då satt vi på en parkbänk i regnet med våra små pastasallader och åt ;)
Sen stannade jag kvar på stan (fattar inte hur jag orkade) för att leta efter praktikplats och hittade.... Ingenting! Fick tre visitkort så jag kunde maila iofs men har fått ett nejsvar. 2 more to go! ;) Men annars får jag gå ner till dagiset i närheten, det kan ju vara kul att jobba där också :P
Idag hade vi första riktiga skoldan och jag vet inte hur jag lyckas men innan gympan halkade jag på en sten och vred mitt knä typ :( Sen har jag jätteont i höften, ont i ankeln, revbenen typ och träningsverk överallt... ja jag vet att jag klagar men jag vet inte varför det har blivit såhäär :(
Men ha en bra kväll, jag ska ringa för att se om det är nåra barnvaktstider nästa vecka... suck...

hemma då :p

Ja då är man hemma och slappar lite efter "info-dagen". Vi fick en hel del papper som typ redan har försvunnit haha...  Sen efter lunch i gamla goa bamba så skulle vår klass möta 6orna i fotboll (tror att jag sagt det innan). Men när vi kom dit fick vi reda på att tjejorna i nian skulle spela med killorna i 6:an o vise versa. Killarna i vår klass krossades! :D

Dag 2

Dag 2 i skolan idag. Vi ska få nya skåp (Snälla ge mig ett överskåp!!!) och spela fotboll med 6:orna... Sen vet jag inte riktigt vad mer vi ska göra :P Men vi hörs i eftermiddag!

Tidig kväll

Ikväll blir det nog så att man går o lägger sig tidigt... Tilde är här för att sova över eftersom hennes mamma är sjuk så vi kommer göra oss iordning tillsammans på morgonen och bla bla :P Känner att min hjärna är mos idag så jag kan typ inte bygga meningar :/ Kommer ju att gå jättebra resten av skolåret känner man då...

Aja, Gonatt och Sov Gott! <3

3-åringar i 9:an

Är nu hos Elin, som jag misstänkte så var vi bara i skolan en timma :P Iaf, först lagade vi lite mat- köttfärssås och spagetti (örtbiffar för Tilde som också är med) och när vi underhållit oss med det ett tag och alla var mätta o glada så bestämde vi oss för att baka också! Vi har inte så mycket fantasi förstår ni så mera matlagning var det ända vi kom på... Dock så hade vi inget socker så vi cyklade till affären med några skrikande 6:or efter oss (alla nior ska möta dem i fotboll imorgon) Men när vi sen kom hem gick vi kanske loss på sötsaker lite väl mycket, speciellt det där elin kom på med "Titta vad vi har! Kolasås!! :D" Vi är som 3-åringar när vi bakar alltså...


Före ugnen...


Efter ugnen... EXTREMT såsig...



Det här hade jag på mig idag förresten ;)


Back To The Skola

Nu är det den där stressiga halvtimmen innan man sticker iväg till första skoldan. Det borde bara vara lite upprop och sen massa "hej hej på dig" och sen får man gå hem, men vi hörs då! :)

Ensam och rädd

Kom precis på vart jag glömt min mobil- i min jacka- i golfbagen- uppe på vinden! :O  Stackarn ligger där uppe alldeles själv och skakar av skräck... Jag kommer min lilla älskling!!!

NyPremiär

Jaaa min nya jättefina lampa fick stå för "nypremiären" av min blogg :D  Hade egentligen tänkt lägga av helt, är inte riktigt 100 % bloggdrottning ;) Men när jag kollade på bloggen nu så blev jag enormt sugen!

Skulle också vilja ge ett litet udda låt-tips... sitter på rummet och lyssnar på en fransk låt- Non Non Non (Ecouter Barbara) med Camélia Jordana. Den är så gungig och härlig att man bara vill äta baguette och sjunga med (även om kombinationen kan vara lite svår..... speciellt om man inte kan prata franska..)

RSS 2.0