Skolavslutning

Nu sitter jag i köket, ska snart dra iväg till vår skolavslutning. Det blir en stor besvikelse att inte få se "It's Christmas And You Know It" framföras av Adam och Knape... Nu blir det bara en sån där vanlig, tråkig avslutning. Men hela grejen med avslutningen är ju faktiskt att man slutar så man ska inte sura för det!
See you later!


"Dagens" eller nåt........


Min favoritfras:

Någonting jag verkligen älskar att säga är Hello.
Fast med sjukt mycket brittisk dialekt så det blir Ällau!
hahaha seriöst, jag tror inte att det finns något bättre ord! hahaha så cooooolt är det!!
ÄLLAU MATE! Ow aa yoou? Oim dooin just foain thanks!
iiihihihi det är ju så kul! :D
"well, ÄLLOOOUU!!" hahahahahahahahahahaha shit va läskigt!!

Ledig dag!

Vi har fått det som skulle vart "den sista riktiga skoldagen" ledigt! Inget tråkigt julpyssel för oss inte! mwahaha! Vi ska i stället åka till Liseberg på kvällen med hela klassen, alla vill se när Elin åker på isshowen! Har fått höra ganska mycket om träningarna och så från Elin, och jag kan lova att de som klarar att åka på liseberg är riktigt tuffa!

Anywaay... idag tänkte jag ha en lite lugn morgon, med sovmorgon och go frukost och allt sånt trevligt, sen blire att jag åker in till stan för att springa några ärenden. Tänkte försöka att inte köpa något till mig själv också men det brukar inte gå så bra. hehe. Efter det blir det nog lagom att ta sig till liseberg och möta upp med klassen (även om alla springer åt olika håll när vi kommer in ändå).
Hoppas på en rolig dag i alla fall! Kramar så får ni höra mer från mig snart! ^^
Obs! Bilden har blivit redigerad i ett tidigare program, motivet kan framstå som fulare än vanligt samt ha alienfingrar, se ej detta som ett hot...............

Pepparstaden!

En liten lägereld på "torget" hihi!
Huset jag gjorde! ^^
Och mysig julstämning!


I am.... Terminator Santa!!


RUSSIA!!

Love it! Finns även en video av när vi dansar till (bl.a. icebeardance och penguindance, men har inte tillåtelse att lägga upp den.... än...) Ni får njuta av det som bjuds på här istället!

Klicka här!

Fredagsmyys! ^^

Var på stan med Tilde idag, vi fikade en stund på Frank's coffee och sen gick vi runt i den härliga staden Göteborg! Det var några väldigt trevliga musikanter vid domkyrkan som spelade julmusik, sånt tycker jag är göörmysigt! ^^ Köpte in lite fint smink (till nyårsafton) och de sista julklapparna! Nu är det bara rimmen kvar, jag kan ju inte använda "det hemska rimmet" hihihi! ^^
Har fredagsmusigt lite med familjen nu och vi ska strax se "Salt" och äta lite chokladpudding, GOTT!!

Zumbaa!

Ikväll blir det att pröva på Zumba med Tilde! Har alltid tyckt att det verkar jättekul men är ju aldrig på gym så det har inte blivit av... Ser fram emot det idag i alla fall- dans passar perfekt! Sen blir det väl lite spa-kväll här hemma, lite go ansiktsmask till läxan kanske? ;)
Just nu lyssnar jag på riktigt bra (och hög) musik på rummet......... (och fixar lite med julklappar..) Va?? Vem sa det??! :O
Well, I vill se you latter!
I'm BLUUUEEEEEE!!!




Det Här Önskar Jag...

Jaadu, vad jag önskar mig.... Det finns mycket jag har att önska!
Jag önskar ofta att jag lärt mig något... speciellt eller vad man nu ska säga. Att någon gång vara bäst. Det är inte många som kan säga sånt, men ändå känner många (precis som jag) att det är viktigt! På något sätt kan jag tycka, hur töntigt det än låter, att alla är bäst på sitt sätt!
Om jag skulle prata om just mig, så har jag börjat tänka "det är för sent" väldigt mycket nu. Typ; jag skulle så gärna vilja börja i basket, men det är ju för sent nu...
Vilket ju är helt fel! Jag är bara 15 år, jag är inte nån gammal hund än! Jag tycker att vi borde bli bättre på att försöka uppfylla våra egna önskningar!

Jag önskar:

*Att jag lär mig spela trummor, kanske till och med hittar ett band att vara med i!

*Att jag hittar en bra basket- eller beachvolleyboll- klubb där jag kan börja spela!

*Att jag kan börja tävla med medryttarhästen någon gång!

*Att jag alltid vågar stå för vem jag är och inte skämmas!
Tycker att det sista är riktigt viktigt faktiskt, försökte vara någon annan en gång för länge sedan... Det var bajstråkigt!

Visar stolt upp denna söta bilden på min lilla gossiga lillebroor! Vackraste ögonen i universum! Önskar att jag aldrig förlorar honom!

Får väl visa att han fortfarande är lika söt! (Även om han tar upp lite större plats i sängen)


Nya mjukisasar! <3

Jättegossiga nya byxor! :D De ser lite mer blåa ut på bilden men de är mörkgråa! ^^

Det Ultimatiskt Roligaste Rimmet by Lisa


Pom Pom!

Jag har gjort en fin liten... Jul Pom Pom sak! :D

Det Ultimata Rimmet

Kunde vara seriös till slut...



Inget ord betyder mer
När du stänger ögonen är han allt du ser
Han får hela kroppen att bli varm
huvud, ben, mage och arm.
Du ger signaler, en viskande röst.
Men inget han säger är till någon tröst.
Om han inte säger ordet du vill ha,
Hur ska det då finnas kärlek att ge och ta?
Inget ord betyder mer

När du stänger ögonen är han allt du ser

Han får hela kroppen att bli varm

huvud, ben, mage och arm.

Du ger signaler, en viskande röst.

Men inget han säger är till någon tröst.

Om han inte säger ordet du vill ha,

Hur ska det då finnas kärlek att ge och ta?

En Häftig Resa

När vi var i USA, sommaren 2011

Från Sweden - New York

Fick sett många filmer på vägen dit!

Vi bodde med min moster och hennes "fina" hund (som kissade på min resväska........)


Mycket ute på stan, resturanger och shower...

Rockefeller Tower, nice view!


Jaaa... vissa shower kanse inte var jättebra...

New York - San Fransisco


Mitt nya favoritställe - Lori's Diner





Vår cab hihi ^^

Från San Francisco - Los Angeles

Bilade hela vägen Highway 1

Hearst Castle, jag såg zebror!!
Ett helt groteskt hotell vi bodde på...
Liten trip till Las Vegas (kan berätta en hemlis, jag gillade inte ens Las Vegas) Va?? vem sa det??
På väg till rockkonsert i LA - Muse!


Självklart har jag många fler bilder men eftersom jag har mycket att plugga ikväll så får det bli lite smått och gott som jag samlat på mobilen! Hade enormt kul under hela resan i alla fall, saknar calamarin så mycket att jag får ont i magen ibland!
Kram o gonatt! Sov så gott allahopa!

När jag pluggar...

... Ser det ut såhär...
färgpennor, bok, skoldator, glasögon, egen dator, hörlurar, whiteboard +pennor och en katt vid fötterna!

Ett Projekt


Mitt Projekt På Papper...


Mitt Nya Projekt: Operation VIPS - Komma i form!

Orsaker Till Mitt Projekt: Jag är ovig som en... en väldigt ovig person, har svårt att komma igång på morgonen och vill kunna dansa ordentligt!

Hur Jag Ska Göra: Jag gör ett program som går att träna på en stund på morgonen, tränar på så sätt vighet, rumpa lår och väcker upp mig ordentligt!

Resultatet (förhoppningsvis): Stark i benen och vig nog att dansa till en av beyoncé's låtar (bra att ha ett väldigt specifikt mål)


Love On Top - Beyoncé

You done whining? Get that shit you call your life straight!



Jag anser, som en onormal människa, att man ska ha ett bra perspektiv på sitt liv. Det här låter väldigt löjligt men jag tycker ändå att jag har en ganska enkel bild på livet... eller? Man måste bara ha orken att göra något av det, men ändå ha förnuftet kvar så att man inte blandar ihop det som är viktigt och oviktigt! Tycker dock att jag varit lite slö på sista tiden... Det gäller att man inte fastnar i "ha förnuftet kvar så att man inte blandar ihop det som är viktigt och oviktigt" och bara flyter med- det är ju inget kul liksom! Har jag tappat allting nu eller förstår man fortfarande vad jag skriver? Hoppas det...


För att ta tag i mitt egna liv då (o föregå med gott exempel haha) så tänkte jag börja med nåt litet enkelt, som bloggen t.ex! För nästa vecka har jag förberett en fin liten lista med saker jag ska skriva om, så det blir lite småspännande!


Självklart ska jag fortsätta "fixa till skiten" i mitt liv, inte för att jag har JÄTTE mycket att rätta till men lite diciplin ska dett väl finnas i alla fall! Då behöver jag ju en stadig planering för att hinna med allt, så det ska jag försöka koka ihop också!


Skulle förresten jättegärna vilja ha erat stöd, om jag skulle börja bli lite lat igen så äre bara o säga till mig på skarpen!


Önska mig lycka till så gör jag detsamma för de som känner för lite förändring! Ha det gött! ;)



Nu ska vi se, lite släktkalas kanske?

Haha, skojj bild!
Bloggar när jag kommer hem sen! That's a promise!

Bild

Har precis redovisat min finfina (dock lite för långa) uppsats om Vincent van Gogh! Blev lite konstigt kanske men läraren lyssnar inte i alla fall. Han är typ den som stör mest i klassrummet....Luktar bajs gör han också hehehehe!

Sitter vid bordet här då... med Elin och Adam och Tilde.... vet inte riktigt vad jag ska skriva....Vincent van Gogh hade ett väldigt sorgligt liv. Han kände sig misslyckad... typ hela tiden.... Hejdå! :D

Taggar (inte) gympa.....


Kör en vanlig måndag då!

Såg på julkalendern i morse.... igen hihihihi ^^ Tycker faktiskt att de har höjt standarden detta året, den är riktigt mysig!

I alla fall, sitter just nu på matte lektion, resten av dagen har jag roliga små saker som engelska, svenska och musikal! Får se, kanske har de skrivit ut manuset denna gången... På eftermiddagen ska jag träna, blir lite blandning av fys och fotboll tror jag. Vi får se hur det går! :S
Sen måste jag verkligen göra lite läxor, ska debattera om "framtidens energi" i morgon och har en redovisning om van Gogh på torsdag... och juste! Prov om andra världskriget också!och matteläxa.. :( och engelskan... Sen var det ju inget mer! :D

Vi hörs senare, kramaar! ^^

Repriis!

On my way to Idol- gbg!

Har inte följt säsongen men nu bär det ändå av in till stan för att se idol! Fast först en snabb trip till liseberg...om jag hinner... Men hur det än blir så blir det assköjj!


Pepparcookies!

Sitter just nu i skolan på en onödig lektion och väntar på att få sluta! I eftermiddag blir det decembertradition- pepparkaksbakning hos farmor! Har alltid älskat detta och känner redan nu hur julstämningen är på topp. Älskar verkligen min farmor! Det är verkligen värt att skippa en zumbakväll på sportlife för henne, det har jag tid för någon annan kväll! ;)


RSS 2.0