Neeeeeej!!

Neeeeeej men vad göör dom???? :O hampussss!!


Hoppas hoppas hoppas

Sista wildcardet, vill att det ska till hampus!! Han är helgrym! Precis som Olle och Amanda (med beige klänning) ;)
Så sitter och bäntar på att hampus ska upp på scen, hoppaaas!!


Varmchoklad = bästa medicinen

Drack goooo varmchoklad till frukost, det behövde jag verkligen!! Annars blir jag väl aldrig av med den här förskylningen... Ville bara säga det typ... Bu för förskylning!


Praktikdag nummer...4 tror jag...

Är påväg hem nu, och är skiiiittrött! Idag var vi hela tiden i cell och molekylär-byggnaden för att typ kolla om vi hade långlång-ccr5, långkort-ccr5 eller kortkort-ccr5, om man tar det på mitt språk då så blir det; spotta i en burk och kolla hur långa streck-grejser man har. Allt det här har alltså att göra med dna... Om man nu skulle ha bara kortkorta pinnar så skulle man vara immun mot hiv, tyvärr så var vi tvugna att blanda alla så man visste inte vad man fick ;)
Medan vi tog prover och sånt så fick vi en liten rundtur i byggnaden, våra två "guider" där visade hur man kunde ha lite kul där... OBS!!! Pröva INTE hemma!!

• hälla kolsyreis i vasken så att det rinner ut i labbet
• lägga i en liten liten kolsyreisbit i ett plastprovrör och hålla för öronen hehe...
• hälla i diskmedel i flytande kväve
• lägga en blomma i flytande kväve, ta upp den och krossa mot marken
• bränna upp ett speciellt slags papper med en tändare

Och ja, såna där andra busiga saker ;)


Jag är konstig

Igår förklarade jag Väldigt tydligt,2 gånger, till och med på 2 olika språk, att det var min andra praktikdag... Vilket var helt fel, det var ju min tredje! Så, nu när det är uppklarat kan jag berätta att jag nu sitter på bussen mot stan för att sedan försöka komma till universitetet på nåt sätt :p
Bilderna från igår ville inte laddas upp men jag fortsätter försöka, vill ju inte att ni ska missa den fantastiska bilden av fuglesang! Ciao!


Den Riktiga praktikdag deux!!

På förmiddagen var vi idag på sjöfartsmuséet, där fick vi se lite av vad en marinbiolog gör, bakom kulisserna och typ undersöka saker (organismer) på cd-skivor. Medan vi satt där med våra fina små stereoluppar blev vi fotograferade och intervjuade av GP, så HÅLL UTKIK efter mig, sophie och maria i tidningen ;) även METRO kommer hälsa på i slutet av veckan så då får man väl snygga till sig lite mer, hade ingen aning om att de skulle komma idag så bilderna kanske är sådäär... Men jaja, vi åt lunch lite chekkkt o sen var vi på chalmers (fysikhuset) och kastade lerklumpar från nionde våningen hehehehe... Vi gick också in i en stoor luftfylld kupol typ där vi fick lära oss mer om stjärnhimlen. Så det var väl det ungefär!


Praktikdag deux (2)

Ja jag vet att det var en löjlig rubrik men från och med nu kan ingen stoppa mig från att blogga- den nya blogg-appen är ju greeeejt!!! :D Nu kan jag utnyttja den tråkiga tiden på bussen för att blogga om att jag sitter på bussen ju!
Men idag ska jag skriva lite mer än bara bussresan hem... På bussresan in till stan däremot kom en jättesnygg kille och satte sig brevid mig, jag ba; yees eyecandyy! :p

Ska iväg till dansen snart i alla fall så praopratet får jag ta senare, ignorera rubriken och... Aa bara rubriken... Ciao!!


Off to Elsa!

Nu ska jag strax iväg till sötisen Elsa, har blivit inbjuden för att fira hennes födelsedag (som var förra helgen) men vi ska äta middag och lite sånt trevligt i alla fall. :) Men det är bara en kvart kvar och jag måste hitta den fina presenten som jag gömt någonstans i huset, hehehe.... Hörs snart!
Nyklippt och allt ;)

Bildeeer! :D

Här är bilderna jag aldrig lyckades få upp, vi har fått våra skoldatorer nu och (förutom att den stängs av lite då och då utan anledning) är ganska bra. Obs! Alla bilder är tagna med iphonen så det är inte jättebra kvalite men nu är det som det är! Och neej jag orkar inte vrida bilderna... mycket lättare att vrida huvudet!
Den stora fina hagen vid stallet :)


Sööötaste lilla Àlma <3


Mamma Lind


En chokladmilkshake som jag tyckte att jag hade förtjänat efter att ha sprungit 8:an :)


Hur jag såg ut häromkvällen när jag skulle till felix för fest ;)

Förlåt för lite avbrott, datorn funkar inte riktigt :P

.

Gör mig iordning...

Gör mig iordning för skola, börjar 8 men måste ändå åka snart. segt. Men även om jag inte är riktigt färdig så vågar jag lyssna på lite Colbie Caillat och blogga ^^ Gillar hennes låtar för att hon har lite munterhet ( till skillnad från så många andra) och lyssnar speciellt på "rainbow", "Fallin' for you" och "Realize" - Lyssna på dem! :) 

I eftermiddag så ska jag rida lektion igen och plugga så får se om det blir nåt bloggande då!

Nytt inköp? :)

Baggy Ladies Leather SEK 1195, Palladium - NELLY.COM
Skor från Nelly.com - 1195
Det går att "fälla upp" den översta delen så att man får en lite längre stövel, tycker iaf jag skulle vara riktigt snyggt ;)

Simmmma

Japp, idag var vi och simmade med klassen- min favoritdag på året (eller?)
För att få mvg då (vilket i princip alla satsar på) så ska man klara:

° 500 m klädsim, extra jobbigt är ju att man måste simma i snigelfart i ett led efter varandra...
° 8 min trampa vatten, direkt efter att man har simmat (kläder på alltså)
° Livräddning, dra upp en docka från bottnen och bogsera en kompis

Nu är det ju så att jag klarade allting men jag får fortfarande klaga på hur otroligt jobbigt det var! :o Det var jättejobbigt!

Sen kom vi hem (vi fick sluta tidigare, score!) och jag o tilde gjorde lunch, sen blev det så att vi bakade kladdkaka också... Man måste ju ha något till efterätt ;)

RSS 2.0